Video wall huren

EEN VIDEO WALL HUREN

indoor led scherm huren

Een video wall huren doet u voordelig en snel via Pro Display. Laat een onvergetelijke indruk achter met een video wall. Onze videowanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en de beeldschermen hebben een zeer hoge resolutie. Zo weet u zeker dat uw visuele boodschap effectief overkomt op uw publiek. Wij bezorgen de video wall en haalt hem op. We helpen u met de installatie.

Video walls met haarscherpe beeldkwaliteit

Een video wall maakt het weergeven van videobeelden op een groot oppervlak makkelijk. Het is de ultieme eyecatcher en een ideaal middel om een groot publiek mee aan te spreken. In ons assortiment vindt u videowanden van 1 tot wel 6 meter breed. Profiteer van een videowand met full HD mogelijkheden en een fijne helderheid. Onze video walls bieden prachtige beelden die goed zichtbaar zijn op plaatsen waar veel lichtinval is. Het scherm is altijd goed te zien is.

Breng op indrukwekkende wijze uw boodschap over

Onze video walls zijn voorzien van trilvrije beeldkwaliteit. Het beeld is bijzonder zuiver en hapert niet. Zo toont u de mooiste graphics en boodschappen. Bovendien heeft een video wall een grote kijkhoek, waardoor het publiek uw boodschap zeker niet over het hoofd zal zien. Dankzij de unieke helderheid, de hoge resolutie en het grote formaat van een videowand weet u zeker dat u uw boodschap duidelijk overbrengt aan het publiek.

We sluiten de videowand voor u aan

Onze schermen zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw laptop. Speel de beelden of presentatie af op de laptop en ze zullen in hoge resolutie verschijnen op de video wall. U kunt ervoor kiezen om de videowand zelf op te halen. Of we kunnen hem door onze eigen koerier laten brengen en ophalen. Desgewenst helpen we u met de installatie. Pro Display heeft alle technische expertise in huis om de installatie deskundig af te handelen.

Uw presentatie in hoge kwaliteit

De video walls in ons assortiment zijn ideaal voor het geven van professionele presentaties op evenementen, beurzen en seminars. Bovendien is er voor een video wall bijzonder weinig ruimte nodig, terwijl u er toch een groot publiek mee bereikt. Plaats de videowand achter het podium, op een tafelstatief of hang hem aan een wand.

Fijn bedrijf om mee te werken. Wij hebben met Sport en Spel Maasland al bijna 10 jaar een hele prettige samenwerking met Prodisplay.

Veelgestelde Vragen:

Kan ik een specifiek formaat video wall bestellen? Ja, wij kunnen video walls leveren in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Is de installatie inbegrepen bij de huur? Ja, wij bieden volledige installatie en demontage service om uw ervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Zijn de video walls geschikt voor buitengebruik? Onze video walls zijn ontworpen om zowel binnen als buiten te functioneren, met hoge zichtbaarheid in diverse lichtomstandigheden.

Andere schermen bij Prodisplay:

Naast video walls biedt Prodisplay een scala aan andere schermopties, zoals indoor LED schermen, outdoor schermen en mobiele LED schermen, om aan al uw visuele presentatiebehoeften te voldoen.

Klaar om uw binnen of buiten evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met Prodisplay voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze LED wall verhuurservices. Maak elk evenement, congres of beurs onvergetelijk met een LED wall van Prodisplay!