GROTE OUTDOOR VIDEOSCHERMEN

Onze modulaire outdoor LED schermen zijn regenbestendig en hebben een hoge lichtopbrengst. Zelfs op zonnige dagen zijn alle beelden perfect zichtbaar. Deze outdoor videoschermen worden vaak gebruikt op festivals, bij buitensport evenementen en maar ook op indoor locaties waar een hoge lichtopbrengst nodig is.

De panelen van 50 x 50 cm kunnen in elk gewenst formaat opgebouwd worden.

Video’s, livebeelden, logo’s… Alles wordt perfect in beeld gebracht.

VOORDELEN VAN OUTDOOR LED

  • HOGE LICHTOPBRENGST
  • IN ELKE BEELDVERHOUDING OP TE BOUWEN
  • WEERSBESTENDIG
  • LIVEBEELDEN - SPONSORS

GROOT FORMAAT & HOGE RESOLUTIE

Ook bij outdoor LED schermen zien wij de vraag naar hogere resoluties toenemen. Hier zijn wij op ingesprongen met ons modulaire P6.25 videoscherm.

Met een pixeldichtheid van 25.600 pixels per  m², een brightness van >5500 nits en een minimale kijkafstand van ca. 5 meter is dit LED scherm een echte eye-catcher op uw event.

VEEL GEBRUIKTE FORMATEN

  • 250 X 150 CM
  • 350 X 200 CM
  • 400 X 250 CM
  • 500 X 250 CM

Onze modulaire videoschermen zijn in ieder formaat op te bouwen.

WAT KOST EEN OUTDOOR LED SCHERM HUREN

De prijzen van een outdoor LED scherm is afhankelijk van vele factoren. Hoe lang duurt uw event, welk formaat is het meest geschikt, welke kijkafstand is er naar het publiek…

Online een prijs roepen is dus niet goed mogelijk. Wij garanderen u echter dat wij zéér scherpe prijzen hanteren. Neem even contact op wij helpen u graag verder.

BEL OF MAIL

WERKWIJZE

Tijdens het eerste contact wordt uitgebreid besproken waar het LED scherm voor gebruikt gaat worden, hoe en waar het geplaatst moet worden, welke content er vertoond gaat worden.

Als alles besproken is maken wij een vrijblijvende offerte. Na akkoord volgt onze opdrachtbevestiging.

Op de afgesproken tijd en plaats wordt het LED scherm door Prodisplay geïnstalleerd. Wij zorgen dat alles perfect werkend afgeleverd wordt en geven indien nodig instructie aan de mensen die het LED scherm bedienen.

Heeft u tijdens het event vragen of hulp nodig dan zijn wij 24/7 bereikbaar.