Over Prodisplay

OVER PRODISPLAY

Prodisplay is een enthousiast en gespecialiseerd bedrijf dat zich volledig richt op het verhuren van mobiele LED schermen, indoor LED schermen en outdoor LED schermen en het verzorgen van de content die hierop draait.

Wij zijn gestart met het verhuren van LED schermen in 2008 en hebben in de afgelopen jaren al veel mooie LED projecten mogen uitvoeren. Voor allerlei soorten klanten in in heel Nederland (en daarbuiten).

led scherm huren

Divers aanbod videoschermen

Wij hebben diverse soorten en formaten LED schermen in de verhuur. Bij elk scherm dat wij aanschaffen houden wij scherp in de gaten wat het beste bij de eisen van onze klanten aansluit.

Zo zien we op dit moment dat de markt aan het veranderen. Klanten worden steeds veeleisender en terecht. Er worden steeds hogere resoluties gevraagd. De kwaliteit van de LED schermen wordt steeds beter en Prodisplay gaat hierin volledig mee.

Wij doen meer met LED schermen

Wij leveren niet alleen de video LED schermen maar verzorgen indien gewenst ook de (video)beelden en advertenties voor u. Ook voor het maken van speciale software voor uw promotionele actie bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een LED scherm nodig voor een specifieke toepassing? Wij helpen u graag om een goede en betaalbare oplossing te vinden.

Afspraak is afspraak

  • Prodisplay heeft een no-nonsense mentaliteit. Afspraak is afspraak.
  • Bij ons geen mooie praatjes, maar wel mooie plaatjes.
  • En wat we beloven doen we ook… tegen de afgesproken prijs.