LED Scherm huren voor beurzen en bedrijfsevents

Een LED Scherm huren voor een beurs of bedrijfsevent

In de wereld van marketing en bedrijfsevenementen is visuele communicatie een krachtig hulpmiddel. Bedrijven willen hun boodschap effectief overbrengen aan hun publiek, vooral bij evenementen waar de concurrentie om aandacht intens is. LED schermen zijn hier een uitstekende oplossing voor. Of het nu gaat om een beurs of een bedrijfsbijeenkomst, een indoor LED scherm huren kan een groot verschil maken in het presenteren van je merk en boodschap.

De impact van LED Schermen op beurzen

Beurzen zijn plekken waar honderden, zo niet duizenden, bedrijven hun producten en diensten presenteren. In zo’n omgeving moet je als bedrijf opvallen. Een LED scherm kan je stand meteen naar een hoger niveau tillen. Door opvallende beelden en video’s op groot formaat weer te geven, trek je niet alleen meer bezoekers aan, maar blijft je boodschap ook beter hangen.

Voordelen:

1. Visuele aantrekkingskracht
De levendige kleuren en hoge resolutie van LED schermen zorgen voor een visueel aantrekkelijk display dat bezoekers naar je stand trekt.

2. Aanpasbare inhoud
Pas je inhoud eenvoudig aan en speel in op de behoeften van je publiek. Wissel tussen productvideo’s, infographics en interactieve content.

3. Flexibiliteit in formaat
Of je nu een groot scherm wilt dat de hele muur bedekt of kleinere schermen wilt voor gerichte presentaties, LED schermen bieden veel flexibiliteit.

Een LED Scherm huren voor een beurs of bedrijfseventLED Schermen bij bedrijfsevents

Bij bedrijfsevents, zoals seminars, workshops of productlanceringen, is effectieve communicatie essentieel. Een groot scherm huren geeft je de mogelijkheid om direct in contact te staan met je publiek, en complexe informatie op een begrijpelijke manier te presenteren.

Voordelen:

1. Directe betrokkenheid
Gebruik LED schermen om je publiek bij je presentatie te betrekken. Dit kan met interactieve elementen zoals vragen of live polls.

2. Duidelijke presentaties
Geef presentaties die zelfs achterin de zaal duidelijk zichtbaar zijn, zonder dat de helderheid of beeldkwaliteit verloren gaat.

3.Dynamische merkaanwezigheid
Versterk je merkidentiteit door branding elementen naadloos in je presentatie te integreren.

Waarop moet je letten bij het huren van LED Schermen?

  • Formaat: Bepaal de grootte van het scherm op basis van de locatie en het verwachte publiek.
  • Resolutie: Voor grote evenementen, kies een scherm met een hogere resolutie om de beste beeldkwaliteit te garanderen.
  • Begeleiding: Bij Prodisplay bieden wij technische ondersteuning bij de installatie en het gebruik van het scherm.

Conclusie

Een LED scherm huren voor je beurs of bedrijfsevenement kan de betrokkenheid vergroten, je boodschap duidelijker overbrengen en je merk beter in de spotlight zetten. Of je nu op zoek bent naar een groot scherm voor een indrukwekkende presentatieruimte of kleinere schermen voor specifieke doeleinden, ook onze outdoor LED schermen bieden eindeloze mogelijkheden om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

UITBREIDING P3.9 OUTDOOR

Om alle aanvragen voor outdoor videoschermen voor deze zomer met eigen materieel te kunnen doen hebben wij onze voorraad P3.9 outdoor led panelen verdubbeld. Ook bij meerdere grote projecten tegelijkertijd hoeven wij dan niet meer mis te grijpen.

P3.9 1

P2.6 MINILED INDOOR LEDSCHERMEN

Nieuw in het assortiment. 4in1 miniled panelen met een pixelpitch van 2.6 mm.

Deze innovatieve LED schermen maken gebruik van een nieuwe techniek waarbij er zg. 4in1 pixels gebruikt worden. Dit zorgt voor een haarscherp beeld, minder uitval dan bij reguliere pixels en minder moire bij videobeelden.

De 500 x 500 mm panelen zijn naadloos in elke gewenste configuratie te koppelen. Aangestuurd door de TB series mediaplayers kan de content op ieder gewenst moment gewijzigd  en aangepast worden. Ook het programmeren van bijv. brightness, en start- en stoptijden kan geheel online plaatsvinden.

Curved bouwen kan in stappen van -6, -3, 0, +3, +6 graden.

Deze panelen zijn bij uitstek geschikt voor beurzen en zakelijke events waarbij de content gedetailleerd in beeld moet komen.

Wilt u meer informatie of een offerte voor een project?
Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

led screen rental