LED SCHERM HUREN OP EEN TRAILER OF AANHANGWAGEN

MOBIEL LED SCHERM HUREN

Of je nu op zoek bent naar een compleet LED scherm met op- en afbouw, losse led panelen voor een specifiek formaat scherm of een mobiel LED scherm, wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis.

Het grote voordeel van een LED scherm ten opzichte van een projectiescherm (met beamer) is dat de ruimte niet donker hoeft te zijn. Het beeld blijft goed zichtbaar overdag en met veel omgevingslicht. Hierdoor kiezen congressen vaak voor een LED scherm, zodat de zaal niet verduisterd hoeft te worden en het publiek actief blijft. Ook kan je onze LED schermen in elk formaat en in een specifieke vorm bouwen waardoor je flexibel bent.

MOBIELE LED SCHERMEN IN DIVERSE FORMATEN

Wij verhuren mobiele LED scherm trailers in diverse formaten. Al onze LED schermen zijn snel in gebruik te nemen en volledig programmeerbaar, zelfs op afstand.

Toeschouwers zullen blij zijn dat ze alles goed kunnen zien. Sponsoren, artiesten, sprekers, etc. zullen blij zijn met de perfecte presentatie. De LED schermen van Prodisplay maken het mogelijk.

Bij Prodisplay huurt u niet alleen de beste LED schermen, u krijgt er meteen de perfecte service bij.

mobiel led scherm huren

300 x 150 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
750 KG
230V – 16A

outdoor led scherm huren

350 x 200 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
2300KG
230V – 16A

led scherm huren

400 x 250 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
2600 KG
400V – 16A

outdoor led scherm huren

500 x 250 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
2650 KG
400V- 16A

outdoor led scherm huren

600 x 350 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P4.8
3100 KG
400V- 32A

outdoor led scherm huren

700 x 400 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P4.8
3300 KG
400V – 32A

VOORDELEN VAN ONZE MOBIELE LEDTRAILERS

  • SNEL GEPLAATST
  • HOGE ATTENTIEWAARDE
  • WEERSBESTENDIG
  • OOK OP ZONNIGE DAGEN GOED ZICHTBAAR
  • DIVERSE FORMATEN EN PIXELPITCHES
  • DE BESTE SERVICE VAN NEDERLAND

VOORDELIG EN SNEL

Een LED scherm huren op een trailer of aanhangwagen, noemen we een mobiel LED scherm. Het voordeel van het huren van een mobiel LED scherm, is dat dit doorgaans erg eenvoudig en snel verloopt. Onze LED specialisten komen op locatie het mobiele LED scherm plaatsen en binnen 15 minuten is het LED scherm klaar voor gebruik.

Onze mobiele LED schermen zijn zeer snel te plaatsen. Ze worden op de door u aangewezen plek neergezet, hydraulisch waterpas uit gestempeld waarna het LED scherm hydraulisch op hoogte wordt gebracht.

Via een meegeleverde laptop of mediaplayer wordt uw content afgespeelt. Ook het aansluiten van externe bronnen zoals eigen laptops, videocamera’s, digitenne decoders etc is geen enkel probleem. 
Bij aflevering ontvangt u een korte instructie waarna u probleemloos kunt schakelen tussen de verschillende videobronnen indien van toepassing.

Wilt u voor langere tijd een reclamemast bij uw bedrijf of vereniging? 
Bekijk dan eens onze Digimasten.