LED SCHERM TRAILER HUREN

MOBIEL LED SCHERM HUREN

Bent u op zoek naar een LED scherm trailer huren voor bijvoorbeeld een sportwedstrijd, bedrijfsfeest, beurs of festival? Zoek niet verder, want wij bieden u de perfecte oplossing met onze veelzijdige LED schermen en uitgebreide expertise.

Kies voor het huren van een LED scherm trailer en profiteer van de vele voordelen die deze technologie te bieden heeft. In tegenstelling tot een projectiescherm met beamer, hoeft de ruimte niet donker te zijn voor een LED scherm. Dit zorgt ervoor dat het beeld helder en duidelijk zichtbaar blijft, zelfs overdag en met veel omgevingslicht. Daarom kiezen organisatoren van sportwedstrijden, bedrijfsfeesten, beurzen en festivals vaak voor een LED scherm trailer huren, zodat de locatie niet verduisterd hoeft te worden en het publiek geboeid blijft.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan LED scherm oplossingen, van complete LED schermen inclusief op- en afbouw tot losse LED panelen voor een specifiek formaat scherm. Onze mobiele LED schermen zijn tevens ideaal voor flexibel gebruik en kunnen in elke gewenste vorm en grootte gebouwd worden. Laat u overtuigen door de veelzijdigheid en kwaliteit van onze LED scherm trailers en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

MOBIELE LED SCHERM OP TRAILER

Wij verhuren mobiele LED scherm trailers in diverse formaten. Al onze LED schermen zijn snel in gebruik te nemen en volledig programmeerbaar, zelfs op afstand.

Toeschouwers zullen blij zijn dat ze alles goed kunnen zien. Sponsoren, artiesten, sprekers, etc. zullen blij zijn met de perfecte presentatie. De LED schermen van Prodisplay maken het mogelijk.

Bij Prodisplay huurt u niet alleen de beste LED schermen, u krijgt er meteen de perfecte service bij.

mobiel led scherm huren

300 x 150 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
750 KG
230V – 16A

outdoor led scherm huren

350 x 200 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
2300KG
230V – 16A

led scherm huren

400 x 250 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
2600 KG
400V – 16A

outdoor led scherm huren

500 x 250 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P3.9
2650 KG
400V- 16A

outdoor led scherm huren

600 x 350 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P4.8
3100 KG
400V- 32A

outdoor led scherm huren

700 x 400 CM LEDTRAILER

PIXELPITCH
GEWICHT
STROOM
P4.8
3300 KG
400V – 32A

VOORDELEN VAN ONZE MOBIELE LEDTRAILERS

  • SNEL GEPLAATST
  • HOGE ATTENTIEWAARDE
  • WEERSBESTENDIG
  • OOK OP ZONNIGE DAGEN GOED ZICHTBAAR
  • DIVERSE FORMATEN EN PIXELPITCHES
  • DE BESTE SERVICE VAN NEDERLAND

VOORDELIG EN SNEL

Een LED scherm huren op een trailer of aanhangwagen, noemen we een mobiel LED scherm. Het voordeel van het huren van een mobiel LED scherm, is dat dit doorgaans erg eenvoudig en snel verloopt.

Onze LED specialisten komen op locatie het mobiele LED scherm plaatsen en binnen 15 minuten is het LED scherm klaar voor gebruik. Onze mobiele LED schermen zijn zeer snel te plaatsen. Ze worden op de door u aangewezen plek neergezet, hydraulisch waterpas uit gestempeld waarna het LED scherm hydraulisch op hoogte wordt gebracht. Via een meegeleverde laptop of mediaplayer wordt uw content afgespeelt.

Ook het aansluiten van externe bronnen zoals eigen laptops, videocamera’s, digitenne decoders etc is geen enkel probleem. Bij aflevering ontvangt u een korte instructie waarna u probleemloos kunt schakelen tussen de verschillende videobronnen indien van toepassing.

Wilt u voor langere tijd een reclamemast bij uw bedrijf of vereniging? Bekijk dan eens onze Digimasten