Outdoor LED schermen

OUTDOOR LED SCHERMEN HUREN

Bij Prodisplay zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van modulaire outdoor LED schermen die perfect zijn afgestemd op uw evenementen in de openlucht.

Deze schermen zijn speciaal ontworpen om in alle weersomstandigheden optimaal te functioneren. Ze zijn regenbestendig en hebben een hoge lichtopbrengst, waardoor uw beelden zelfs op de zonnigste dagen perfect zichtbaar zijn.

Onze outdoor LED schermen worden veelal ingezet bij festivals, buitensportevenementen en ook op indoor locaties waar een hoge lichtopbrengst nodig is. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologie om levendige en heldere beelden te leveren. Hierdoor kunnen video’s, livebeelden en logo’s perfect in beeld worden gebracht, waardoor uw publiek volledig betrokken blijft bij wat er wordt getoond.

Wat onze outdoor LED schermen onderscheidt, is hun flexibiliteit. De panelen van 50 x 50 cm kunnen in elk gewenst formaat worden opgebouwd. Dit maakt ze uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een groot scherm nodig heeft voor een muziekfestival, of een kleiner scherm voor een sportevenement, wij kunnen een oplossing op maat bieden die aan uw specifieke behoeften voldoet.

P3.9 YESTECH MGS 

PIXELPITCH
FORMAAT
RESOLUTIE
BRIGHTNESS
GEWICHT
3.9 MM
500 x 500 x 73
128 x 128 PX
4500 NITS
6 KG

mobiel led scherm huren
led outdoor

PROJECTEN OUTDOOR

HUUR EEN OUTDOOR LED SCHERM VAN PRODISPLAY

Of het nu gaat om een groot concert, een sportwedstrijd, een bedrijfsevenement of een openbare bijeenkomst, een outdoor LED scherm kan de ervaring voor uw publiek aanzienlijk verbeteren. Met een outdoor LED scherm van Prodisplay bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en service.

Wij geloven dat elk evenement uniek is en daarom leveren we niet alleen het LED scherm, maar helpen we u ook met de planning, installatie en bediening. Wij zijn uw partners van het begin tot het einde om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze outdoor LED schermen uw evenement kunnen verbeteren.