Indoor LED schermen

INDOOR LED SCHERMEN

Een succesvol indoor event vraagt tegenwoordig om hoogwaardige, grote LED schermen om de beleving van uw publiek te versterken. Of het nu gaat om video’s, presentaties of andere visuele content, met onze indoor LED schermen komt alles haarscherp en kleurecht in beeld. Het inzetten van LED schermen zorgt voor een professionele uitstraling en verhoogt de betrokkenheid van uw publiek.

Onze modulaire LED panelen van 50 x 50 cm kunnen tot ieder gewenst formaat worden opgebouwd, waardoor u altijd de perfecte afmeting heeft voor uw specifieke evenement. Dit maakt onze indoor LED schermen zeer flexibel en geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Om aan de verschillende wensen en budgetten van onze klanten te voldoen, bieden wij een divers aanbod aan indoor LED schermen met verschillende pixelpitches. Onze budgetvriendelijke P3.9 LED panelen zijn ideaal voor evenementen waar kostenbesparing belangrijk is, zonder in te leveren op kwaliteit. Voor een nog scherper beeld kunt u kiezen voor onze P2.6 miniled panelen, die een uitstekende beeldkwaliteit bieden. Tot slot hebben wij de high-end P1.9 LED panelen, die garant staan voor de ultieme visuele ervaring met hun uitzonderlijke helderheid en resolutie.

mobiel led scherm huren

PIXELPITCH
FORMAAT
RESOLUTIE
BRIGHTNESS
GEWICHT
3.9 MM
500 x 500 x 73
128 x 128 PX
1200 NITS
6 KG

mobiel led scherm huren

PIXELPITCH
FORMAAT
RESOLUTIE
BRIGHTNESS
GEWICHT
2.6 MM
500 x 500 x 71
192 x 192 PX
1000 NITS
8.2 KG 

led scherm huren

PIXELPITCH
FORMAAT
RESOLUTIE
BRIGHTNESS
GEWICHT
1.9 MM
471 x 530 x 80
240 x 270 PX
700 NITS
8.5 KG 

Fijn bedrijf om mee te werken. Wij hebben met Sport en Spel Maasland al bijna 10 jaar een hele prettige samenwerking met Prodisplay.

PROJECTEN INDOOR

Optimaliseer uw indoor event met onze veelzijdige en hoogwaardige LED schermen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, en ontdek hoe onze indoor LED schermen uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.