LED scherm huren evenement

LED SCHERM HUREN EVENEMENT

Wilt u uw evenement of congres naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een verbluffend Led scherm van Prosdisplay!

Of u nu een naadloos geïntegreerd, op maat gemaakt LED-scherm zoekt, of speelse losse LED-panelen die samen een unieke opstelling vormen, bij ons vindt u de perfecte apparatuur en de nodige expertise om aan uw wensen tegemoet te komen.

Onze LED-schermen zijn niet alleen helder en opvallend, maar ook perfect zichtbaar in daglicht en verlichte omgevingen. Zeg vaarwel tegen het verduisteren van de zaal! Houd uw publiek geboeid en betrokken terwijl u een verpletterende indruk maakt met onze geavanceerde LED-schermen. Laat uw evenement sprankelen en maak het onvergetelijk met Prosdisplay!

indoor led scherm huren voor evenement
outdoor led scherm huren

Compleet led scherm voor jouw evenement

Bent u op zoek naar een opvallende en indrukwekkende manier om uw evenement of congres te laten opvallen? Prodisplay is gespecialiseerd in het verhuren van Led schermen en Led walls, en biedt een breed scala aan opties om aan uw wensen te voldoen.

Onze all-in opties zijn inclusief alle materialen die u nodig heeft, evenals de op- en afbouw. Onze ervaren technici bouwen het gewenste scherm voor u op, stellen het perfect af en testen het uit, zodat u zeker weet dat het scherm optimaal functioneert voordat uw evenement begint.

Na afloop breken we alles netjes af, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen. Naast onze all-in opties bieden we ook losse Led panelen en processors aan. Onze losse Led panelen hebben een pixel pitch van 3,9mm en zijn beschikbaar in afmetingen van 50x50cm en 50x100cm. We bieden ook bekabeling en processors van topkwaliteit om uw scherm perfect te laten werken.

Of u nu een ervaren professional bent die weet hoe u een Led scherm moet opbouwen of dat u nog nooit een Led scherm heeft opgezet, onze experts staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Het grote voordeel van onze indoor Led schermen ten opzichte van een projectiescherm is dat het beeld altijd helder en zichtbaar is, zelfs bij daglicht en in verlichte omgevingen.

Dit betekent dat u geen donkere zaal hoeft te hebben om het scherm optimaal te laten functioneren. Dit maakt Led schermen de ideale keuze voor event waarbij het publiek actief moet blijven en waarbij er geen verduistering nodig is.

Kies voor Prodisplay en maak van uw event een onvergetelijke ervaring. Onze Led schermen en Led walls zijn perfect voor elke gelegenheid, van concerten en festivals tot conferenties en presentaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een opvallend en indrukwekkend event!

Maak van uw buiten evenement een onvergetelijke ervaring met de verhuur van Led schermen van Prodisplay. Of u nu een groot concert, een sportevenement of een festival organiseert, onze professionele Led schermen zorgen voor een ongekende visuele impact en trekken de aandacht van uw publiek.

Onze outdoor Led schermen zijn speciaal ontworpen om zichtbaar te zijn in alle weersomstandigheden. Ze zijn robuust en duurzaam en zijn bestand tegen water, wind en andere omgevingsfactoren. Onze schermen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en resoluties en zijn perfect geschikt voor zowel kleine als grote evenementen.

Wij bieden ook de mogelijkheid om losse Led panelen te huren voor uw buiten evenement. Onze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een hoge resolutie en helderheid, zodat uw boodschap duidelijk zichtbaar is voor het publiek. Onze professionele technici helpen u bij het opzetten en afbreken van het scherm en zorgen dat alles perfect werkt.

Onze Led schermen bieden u de flexibiliteit en creativiteit om uw buiten evenement te personaliseren en uw merk te promoten. U kunt live beelden, video’s en animaties tonen en uw publiek boeien met interactieve content. Bovendien zijn onze Led schermen energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor u uw evenement duurzaam en verantwoord kunt organiseren.

Kies voor Prodisplay en maak van uw buiten evenement een groot succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.