Indoor LED Scherm Universiteit Leiden

Indoor LED Scherm Universiteit Leiden

Tijdens de opening van het academisch jaar in de Pieterskerk in Leiden is door ons een haarscherp P2.6 ledscherm opgebouwd van 500 x 300 cm.

Dit scherm werd gebruikt als ondersteuning tijdens de diverse presentaties door het vertonen van afbeeldingen, video’s, onderwerpen, livebeelden etc.

Dit nieuwe ledscherm in ons assortiment onderscheidt zicht door de kleine pixelpitch van slechts 2.6 mm en het is een scherm waarin een nieuwe techniek gebruikt wordt. Dit scherm is namelijk opgebouwd met zg. miniled panelen waarbij er in elke led 4 pixels zitten. Hierdoor ontstaat er meer contrast, heeft het scherm een langere levensduur en geeft het scherm minder kans op moiré en strepen wanneer het gefilmd of gefotografeerd wordt.

Dit was een mooie opdracht op een hele mooie locatie en alles was perfect voorbereid door onze opdrachtgever Flowsound Pro AV.

Optimaliseer uw indoor event met onze veelzijdige en hoogwaardige LED schermen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, en ontdek hoe onze indoor LED schermen uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Binnenkort vind u hier meer projecten terug.