Huren LED scherm voor binnen of buiten

LED SCHERM HUREN VOOR BINNEN OF BUITEN

Til je evenement of congres naar een ongekend niveau met een indrukwekkend LED scherm van ons assortiment! Of je nu op zoek bent naar een strak geïntegreerd, op maat gemaakt led scherm, of naar flexibele, afzonderlijke LED panelen die samen een unieke setting creëren, wij bieden je de ideale oplossing en de expertise die nodig is om aan je verwachtingen te voldoen.

Onze LED schermen blinken uit in helderheid en zijn zelfs in fel daglicht of verlichte ruimtes perfect zichtbaar, waardoor het niet nodig is de ruimte te verduisteren. Houd je publiek geboeid en maak een onuitwisbare indruk met onze state-of-the-art LED schermen. Laat je evenement stralen en zorg voor een geweldige ervaring met onze topkwaliteit LED schermen!

indoor led scherm huren voor evenement
outdoor led scherm huren

Huren van LED scherm voor jouw evenement

Wil je jouw evenement of congres echt in de spotlight zetten? Overweeg dan eens een compleet led scherm te huren. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van LED schermen en LED walls, ontworpen om elk evenement naar een hoger niveau te tillen.

We bieden complete pakketten aan, inclusief alle benodigde materialen en zorgen voor de op- en afbouw. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw gekozen scherm perfect wordt geïnstalleerd, afgesteld en getest, zodat alles vlekkeloos werkt wanneer jouw gasten arriveren.

Na je evenement zorgen wij ook voor een snelle en efficiënte afbouw, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Naast onze complete pakketten, kun je ook kiezen voor losse LED panelen of de benodigde processors. Onze losse panelen, met een pixelafstand van 3,9mm, zijn beschikbaar in maten van 50x50cm en 50x100cm. Daarnaast leveren we hoogwaardige bekabeling en processors om jouw scherm optimaal te laten functioneren.

Of je nu een doorgewinterde professional bent die precies weet hoe je een LED scherm moet opzetten, of iemand die dit voor de eerste keer doet, onze experts staan klaar om je bij elke stap te begeleiden. Het grootste voordeel van een indoor LED scherm ten opzichte van traditionele projectieschermen is de helderheid van het beeld, dat zelfs bij daglicht en in goed verlichte ruimtes uitstekend zichtbaar is.

Je hoeft dus geen donkere omgeving te creëren om je scherm goed te kunnen gebruiken. Dit maakt LED schermen een uitstekende keuze voor evenementen waarbij het belangrijk is dat het publiek betrokken en actief blijft, zonder de noodzaak voor verduistering.

Kies voor ons en zorg ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke impact maakt. Onze LED schermen en walls zijn geschikt voor allerlei evenementen, van concerten en festivals tot conferenties en bedrijfspresentaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van een opvallend evenement!

Maak je outdoor evenement onvergetelijk met de LED schermen van ons verhuuraanbod. Of je nu een groots concert, sportwedstrijd of festival organiseert, onze professionele LED schermen zorgen voor een visueel spektakel dat gegarandeerd de aandacht van je publiek trekt.

Onze outdoor LED schermen zijn specifiek ontworpen om onder alle weersomstandigheden optimaal te presteren. Ze zijn stevig, duurzaam en bestand tegen water, wind en andere externe invloeden. Met een diversiteit aan afmetingen en resoluties passen onze schermen perfect bij elk formaat evenement, groot of klein.

Daarnaast bieden we de optie om losse LED panelen te huren voor je outdoor evenement. Deze panelen, beschikbaar in diverse afmetingen, blinken uit in resolutie en helderheid, zodat je boodschap altijd duidelijk overkomt bij je publiek. Onze vakkundige technici staan klaar om je te ondersteunen bij de op- en afbouw en te zorgen dat alles naadloos functioneert.

Met onze LED schermen krijg je de vrijheid en creativiteit om je evenement te personaliseren en je merk op een dynamische manier te promoten. Toon live beelden, video’s, animaties en betrek je publiek met interactieve content. Onze LED schermen zijn bovendien energie-efficiënt en milieuvriendelijk, waardoor je een duurzaam evenement kunt neerzetten.