Groot scherm huren

GROOT SCHERM HUREN VOOR BINNEN OF BUITEN

Geef je evenement of congres een spectaculaire boost met het huren van een groot scherm uit onze collectie! Of je nu op zoek bent naar een naadloos ingepast, op jouw wensen afgestemd led scherm of naar veelzijdige, losse LED panelen die samen een indrukwekkende opstelling vormen, wij hebben precies wat je nodig hebt. Ons team biedt niet alleen de perfecte oplossing, maar ook de kennis en ervaring om je verwachtingen te overtreffen.

Onze LED schermen schitteren in helderheid en zijn zelfs onder de felste belichting of in goed verlichte omgevingen uitstekend zichtbaar, zodat het verduisteren van de ruimte overbodig is. Houd je toeschouwers geëngageerd en laat een blijvende indruk achter met onze geavanceerde LED schermen. Laat je evenement oplichten en bezorg je publiek een onvergetelijke ervaring met onze eersteklas LED schermen!

outdoor ledscherm evenement
Backstage Gouda 1

Huur een groot scherm voor jouw evenement

Wil je jouw evenement of congres onvergetelijk maken? Kies dan voor het huren van een groot scherm bij ons. Wij beschikken over een breed scala aan LED schermen en LED walls, perfect om elke gelegenheid naar een hoger niveau te tillen.

We bieden complete servicepakketten, inclusief alle benodigdheden, en verzorgen de volledige op- en afbouw. Ons professionele team zorgt ervoor dat het door jou gekozen LED scherm feilloos wordt opgesteld, afgestemd en getest, zodat alles soepel verloopt wanneer je gasten arriveren.

Na afloop van je evenement zorgen we ook voor een snelle en probleemloze afbraak, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Naast onze uitgebreide pakketten kun je ook kiezen voor losse LED panelen of de nodige processors. Onze losse panelen, met een pixelafstand van 3,9mm, zijn beschikbaar in de maten 50x50cm en 50x100cm. Bovendien leveren we hoogwaardige kabels en processors om de functionaliteit van jouw scherm te maximaliseren.

Ongeacht of je een ervaren pro bent in het opzetten van LED schermen of dat je dit voor de allereerste keer onderneemt, ons team van deskundigen staat voor je klaar om je door elke fase heen te helpen. Het meest opvallende voordeel van een indoor LED scherm vergeleken met traditionele projectie is de ongeëvenaarde helderheid. Zelfs in daglicht of goed verlichte ruimten blijft het beeld kristalhelder.

Dus, het is niet nodig om de lichten te dimmen om je boodschap over te brengen. Dit aspect maakt LED schermen de ideale keuze voor evenementen waarbij je wilt dat het publiek geboeid en betrokken blijft, zonder de ambiance te verduisteren.

Ga voor de zekerheid van een geslaagd evenement met onze LED schermen en muren, perfect voor elke gelegenheid, van concerten en festivals tot conferenties en zakelijke bijeenkomsten. Laat ons je vandaag nog helpen om jouw evenement te transformeren in een memorabele ervaring!

Laat je outdoor evenement schitteren met onze verhuurbare LED schermen. Of het nu om een indrukwekkend concert, een spannende sportwedstrijd of een bruisend festival gaat, onze hoogwaardige LED schermen leveren een visueel feestje dat je publiek niet snel zal vergeten.

Deze outdoor LED schermen zijn gebouwd om in elke weersituatie uitmuntend te functioneren. Ze zijn robuust, weerbestendig en kunnen goed tegen een stootje, of het nu gaat om regen, wind of andere uitdagingen van moeder natuur. Met een variëteit aan maten en resoluties, zijn onze schermen een perfecte match voor evenementen van elke omvang.

Voor nog meer flexibiliteit kun je ook kiezen voor het huren van losse LED panelen voor je buitenevenement. Deze panelen, verkrijgbaar in verschillende maten, schitteren in zowel resolutie als helderheid, zodat jouw bericht altijd kristalhelder overkomt bij je publiek. Onze ervaren technische specialisten zijn beschikbaar om te helpen met de opzet en demontage, en om te verzekeren dat alles vlekkeloos werkt.

Door voor onze LED schermen te kiezen, open je de deur naar onbegrensde mogelijkheden om je evenement te personaliseren en je merk op een levendige manier te presenteren. Van live beelden tot video’s, animaties en interactieve content, trek de aandacht van je publiek op een manier die bijblijft. Bovendien zijn onze LED schermen energiezuinig en milieubewust, wat bijdraagt aan een groener evenement.