Digimasten

DIGIMASTEN HUREN

Bij Prodisplay bieden we u de mogelijkheid om uw boodschap op een opvallende en effectieve manier te presenteren met onze innovatieve digimasten. Onze digimasten zijn niet zomaar digitale borden, maar aandachttrekkers van de bovenste plank.

Onze digimasten zijn uitgerust met een high-definition outdoor P4.8 scherm van 250 x 150 cm, groot genoeg om elke boodschap die u wilt overbrengen duidelijk en helder te tonen. Of het nu gaat om reclamebeelden, belangrijke mededelingen, video’s, teksten, afbeeldingen of zelfs powerpointpresentaties – alles wordt haarscherp weergegeven voor maximale impact.

ALTIJD ACTUEEL MET ONZE DIGIMASTEN

Het gemak van onze digimasten zit hem in de gebruiksvriendelijkheid. De content kan door de klant eenvoudig op afstand worden aangepast via internet, of lokaal via een laptop of telefoon. Dit betekent dat u uw boodschappen op elk moment kunt bijwerken, zodat ze altijd actueel en relevant blijven.

Onze digimasten zijn speciaal ontworpen voor langdurig gebruik. Ze zijn een uitstekende keuze voor uiteenlopende locaties zoals winkelcentra, bouwmarkten, sportverenigingen en evenementenhallen. Door hun opvallende aanwezigheid zijn ze perfect om zowel voetgangers als passerend verkeer aan te trekken.

DIGMASTEN op voorraad
DIGIMAST
DIGMAST

DIGIMAST HUREN BIJ PRODISPLAY

We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we zeer speciale tarieven aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Bent u op zoek naar een tijdelijke manier om uw merk of boodschap onder de aandacht te brengen? Overweeg dan onze mobiele LED-schermen. Ze bieden dezelfde hoge kwaliteit en zichtbaarheid als onze digimasten, maar met de toegevoegde flexibiliteit van mobiliteit.

Bij Prodisplay streven we ernaar om u de best mogelijke oplossingen te bieden om uw boodschap op een indrukwekkende manier te presenteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze digimasten of andere producten.